Yleinen

Matka alkaa

Kiitos, että olet mukana.

Elämänvoimaa, kukoistusta, liikettä, hyvää ravintoa, lepoa ja sopivasti aivotyötä. Tasapainoista

Kivijalka hyvinvoinnillemme muodostuu ravinnosta, liikunnasta sekä levosta ja palutumisesta. Uskon kuitenkin, että voidaksemme hyvin tarvitsemme näiden lisäksi merkityksellisyyden kokemuksia, tunteiden ja elämän hallintaa, flow-kokemuksia, aivotyötä, oppimista ja virikkeitä. Elinikäinen uteliaisuus ja uuden oppiminen ylläpitävät vireyttämme ja aivojemme hyvinvointia. Tästä ajatuksesta muodostuukin yritykseni nimi Movedum: Move ja edu, liikkuminen, liikunta ja opiskelu, oppiminen lyövät kättä.

Olen biologian, terveystiedon ja maantieteen opettaja (FM vuodelta 1999), kesällä 2019 valmistuva Personal Trainer ja keväällä 2019 valmistuva Positive Psychology Practitioner (positiivisen psykologian valmentaja), joka on aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista, liikunnasta, terveydestä ja ihmiselimistön toiminnasta. Työssäni lukion opettajana olen saanut kertoa ja opettaa näistä asioista jo pian parinkymmenen vuoden ajan.  Työni saa (ja pakottaakin) minut seuraamaan aktiivisesti tieteen kehitystä biologian ja terveyden saralla.

Oppimisen halu ja kiinnostukseni hyvinvointiin on saanut minut kouluttautumaan jatkuvasti. Valmistun kesällä 2019 Personal Traineriksi. Jo aiemmin olen kouluttautunut ryhmäliikunnan ohjaajaksi, Lavis-tanssijumpan ohjaajaksi sekä Zumba-ohjaajaksi. Ohjaan ryhmäliikuntatunteja päätyöni ohella. Tietopuolelle olen hakenut potkua mm. suorittamalla liikuntalääketieteen perusopinnot, opintoja ravitsemustieteestä ja johtamisesta.  Takanani on luonnollisesti lukuisia erilaisia työhöni biologian, terveystiedon ja maantieteen opettajana liittyviä koulutuksia.  Kaikki nämä koulutukset ja kokemukseni opettajana ja ohjaajana ovat syventäneet sekä tietämystäni mutta myös haluani tietää yhä lisää. Haluan valmennusten kautta tarjota kaiken osaamiseni sinun käyttöösi. Opettajataustani näkyy siten, että haluan sukeltaa pintaa syvemmälle.

Itselleni yksi merkityksellisistä asioista elämässä on oppimisen ilo. Uuden oppiminen pitää mielen virkeänä. Haluankin jakaa oppimaani kanssasi. Blogista (Blogi) voit lukea kirjoituksiani erilaisista aihepiireistä, jotka koskevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, liikuntaa, ravitsemusta, elimistömme toimintaa ja oppimista.

Tervetuloa Movedumin sivulle!

Toivottavasti kiinnostut palveluistani ja kuulen sinusta pian!

Ollaan yhteyksissä!

Anna

You have only one life, make it your masterpiece!

Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

post

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s