Fyysinen hyvinvointi, Henkinen hyvinvointi, Ravitsemus

Hortoilemassa

Olin tänään mielenkiintoisella lyhytkurssilla. Kurssi oli VILLIYRTTIKURSSI!

Tässä yhdistyi kyllä nyt monta hyvää asiaa: vihreä rauhoittava luonto, mukava seura, leppoisa kasvien keräily, kävely ja kyykistely sekä lopuksi kokkailu ja ruuasta nauttiminen. Sääkin oli mitä loistavin!

Kerättävät kasvit olivat: siankärsämön lehdet, lemmikin kukat, vuohenputken lehdet, voikukan lehdet ja nuput, maitohorsman lehdet, nokkosen lehdet ja käenkaalin kukat sekä lehdet (ketunleipä). Oppaan olimme saaneet Martta-liitosta, joten rautaista tietoa oli tarjolla.

Keräilyn jälkeen laitoimme näistä ihanuuksista ruokaa. Teimme keittoa, rieskoja, yrttilevitettä, salaattia, piirakkaa, pastakastiketta (kaverina tietysti pastaa). Kyllä oli hyvää. Päädyin tämän jälkeen ihmettelemään, että miksi emme hyödynnä lähiluontoa enemmän? Otan itsekin kaupasta aina samat salaatit vaikka ravintoarvoiltaan ja maultaan parempia löytyisi lähimaastosta.

IMG_5932

Arvaat varmaan mikä on tulevan viikonlopun ohjelmani…no hortoilu tietenkin!

You have only one life, make it your masterpiece!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s