Fyysinen hyvinvointi, Ravitsemus

Palautetta ravintovalmennuksesta

Alla asiakkaaltani saama palaute ravintovalmennuksesta. Valmennus sujui kaikin puolin hienosti ja tuloksia saatiin aikaan niin painon kuin veren rasva-arvojenkin suhteen. 

Ravintovalmennus ja miten se vaikutti minun painooni ja terveyteeni:

Anna-Maarian tekemän ravintovalmennuksen tavoitteena oli, että pudotan yhteensä kuusi kiloa painoani.

Painonpudotustahti oli maltillinen ikäiselleni naiselle, noin puoli kiloa viikossa. Painonpudotusta tukemaan sain myös liikuntaohjelman, jota noudatin myös tarkasti. Valitsimme liikuntalajeja, jotka olivat minulle mieluisia. Liikunnan tarkoitus oli tukea painonpudotusta ja kehittää lihaskuntoa.

Projektin aikana löysin tasaisen ruokarytmin ja huomasinkin jo muutamana ensimmäisenä päivänä, että olo oli aiempaa kylläisempi. Tämä johtui siitä, että söin tasaisemmalla rytmillä ja terveellisemmin, kuin aikaisemmin.

En ollut tuntenut oloani niin kylläiseksi moniin vuosiin. Varsinkin iltanapostelu jäi kokonaan pois, sillä söin päivällä kunnollisen tukevan aterian salaatin sijaan.

Aluksi epäilin, jos painoni putoaa ollenkaan, sillä ruoka-annokset olivat huomattavasti suurempia, kuin olin tottunut syömään. Sitä kun monesti ajattelee, että mitä vähemmän syöt, niin sitä enemmän paino putoaa. Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa.

Anna-Maarian tekemällä ruokaohjelmalla painoni putosi tasaiseen tahtiin puoli kiloa viikossa, viikosta toiseen. Väliin mahtui viikko, kun olin flunssassa, enkä pystynyt liikkumaan. Silloinkin painoni putosi, kun vain noudatin tarkasti ruokavaliota.

Pikku hiljaa aloin saavuttaa kevyempää hyvää oloa, eivätkä vaatteet kiristäneet enää.  Oli ilo käydä jo hieman pidemmillä juoksulenkeillä.

Veren rasva-arvot, jotka mitattiin sekä ennen, että jälkeen projektin, paranivat tämän projektin seurauksena. Lääkärikin kiinnitti asiaan huomiota ja sanoi, että jatka samaan malliin.

Yhteydenpito Anna-Maarian kanssa sujui hyvin sähköpostitse ja whatsapp-viestein. Liikunnat suoritin yksin, ilman avustusta.

Anna-Maaria on kannustava ja huolehtiva valmentaja.

Suosittelen häntä kaikille, jotka harkitsevat muutosta terveellisempään ja kevyempään elämään.

Jos itse todella sitoutuu Anna-Maarian projektiin, niin hyvä tulos on 100% varma.

Tyytyväinen nainen 50+

You have only one life, make it your masterpiece!

1 vastaus artikkeliin “Palautetta ravintovalmennuksesta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s