positiivinen psykologia

Juhlimisen paikka

Positive Psychology Practitioner

Positive psychology practitioner!
Mahtava fiilis! Tämä opiskelu oli kyllä ihan parasta! Marraskuussa aloitin nämä opinnot ja siitä saakka olen saanut pohtia, opiskella, lukea, keskustella, reflektoida kirjoja ja tutkia myönteisyyttä, uppoutumista, merkitystä, ihmissuhteita, aikaansaamista, elinvoimaisuutta…niin mielenkiintoisia ja tärkeitä asioita meidän kaikkien hyvinvointimme kannalta. Omaa elämää on tullut pohdittua ja suuntaa tarkistettua. Tämä on ollut yksi elämäni parhaista koulutuksista, ellei jopa ihan paras! Kiitos koulutuksesta https://www.joylla.com/ ja https://tampereenkesayliopisto.fi/!

2 vastausta artikkeliin “Juhlimisen paikka”

  1. Onneksi olkoon Anna-Maaria, hieno suoritus! On ollut mukava lukea koosteitasi ja ajatuksiasi positiivisen psykologian ja muiltakin aloilta. Kirjoituksistasi todella välittyy, että olet saanut opinnoista paljon pohdittavaa, työstettävää ja myös jaettavaa. Rakennusainetta elämässä eteenpäin! T. Raisa

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s