Yleinen

Hortensioita

Olen saanut olla viimeisen puoli vuotta opintovapaalla ja toteuttaa itseäni eri tavalla kuin töissä. 
🍀
Olen opiskellut positiivista psykologiaa ja valmistunut positiivisen psykologian asiantuntijaksi (@joyllafi). Olen opiskellut fyysistä hyvinvointia personal trainer-koulutuksessa ja valmistunut personal traineriksi (@trainer4youfin ). 
🍀
Olen ladannut akkuja, hoitanut puutarhaa sekä hoivannut itseäni. 
🍀
Nyt istutin kaksi syyshortensiaa pihaani muistuttamaan tästä kasvun asenteen täyttämästä puolesta vuodesta. Tuntuu nimittäin siltä, että olen kasvanut valtavasti. Mieli on kiitollinen ja levollinen. 🙏 Näiden hortensioiden avulla muistan palata opintovapaani aikaisiin oppeihin ja oivalluksiin myöhemminkin, silloinkin kun kiireisyyden pyörä pyörii liian nopeasti. Ne saavat muistuttaa minua siitä, että on hyvä välillä hiljentää tahtia, hengittää rauhassa, tehdä mindfulness-harjoitus, liikkua lempeästi ja kuunnella hiljaisuutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s