Yleinen

Movedum täyttää 1 vuotta

Vuosi sitten itsenäisyyspäivänä syntyi Tmi Movedum. Blogi oli syntynyt jo puolisen vuotta aikaisemmin mutta itsenäisyyspäivänä näppäilin Y-tunnushakemuksen.

Movedum syntyi innostuksesta yhdistää kaksi kiinnostukseni kohdetta: hyvinvointi ja valmentaminen/opettaminen. Tästä muodostui myös yritykseni nimi: movement + education. Tuon movement-sanan ajattelen laajasti. Se tarkoittaa sekä kehon että mielen liikettä. Halusin luoda jotain ikiomaa ja itseni näköistä. Halusin auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Halusin keskittyä itsekin hyvinvoinnin teemoihin ja syventää osaamistani ja tietouttani. Halusin jakaa oppimaani muille ja antaa ihmisille työkaluja hyvinvoinnin löytämiseen ja ylläpitoon.

Tässä sitä ollaan. Matkaa on kuljettu vuosi. Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Kouluttauduin personal traineriksi. Sain hurjasti oppia fyysisen hyvinvoinnin saralta: liikuntaa, ravitsemusta, lepoa, palautumista… Koulutuksessa sivuttiin myös psyykkistä valmennusta ja henkisiä voimavaroja. Mielen voimavaroihin tutustuin syvemmin Suomen laajimmassa positiivisen psykologian koulutuksessa, josta valmistuin tämän vuoden aikana Positive Psychology Practitioneriksi, joka vapaasti käännetään positiivisen psykologian asiantuntijaksi.

Olen vuoden aikana saanut valmentaa isoa määrää ihmisiä. Määrä on suurempi kuin kuvittelinkaan. Olen auttanut ihmisiä elämänmuutoksissa kohti parempaa hyvinvointia ja kukoistusta. Olen saanut pitää hyvinvointi-iltaa, vetää zumbaa viikottain kymmenille tanssijoille, ohjata tyky-jumppaa, kirjoitella blogia, tehdä liikuntaohjelmia, laatia ruokavalioita, valmentaa kuntosalilla, valmentaa ulkona ja puistossa, juosta asiakkaan kanssa lenkkipoluilla, valmistella sekä pitää luentoja ja rakentaa verkkovalmennusta. Vuosi sitten en olisi uskonut mitä kaikkea pääsenkään tekemään, kun uskallan ottaa askelia tuntemattomaan, jännittävään ja innostavaan.

Tästä on hyvä jatkaa Movedumin toiselle vuodelle. Olo on kiitollinen!

Kiitos sinulle, että luet näitä kirjoituksiani! Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s