Fyysinen hyvinvointi, positiivinen psykologia, Ravitsemus, Verkkovalmennus

Mitä etävalmennus on? Sopisiko se sinulle?

Hyvinvointivalmennusta on tarjolla niin kuntokeskuksissa kuin yksityisten personal trainerienkin kautta. Kuntokeskuksissa valmennus on usein kuntosalivalmennusta, johon yhdistetään esimerkiksi ravintovalmennus. Yksityisten personal trainerien tapaamiset tapahtuvat kasvokkain muuallakin kuin kuntosalilla.

Etävalmennuksessa et ole sidottu paikkakuntaan vaan trainerisi on mukanasi asuitpa ja halusitpa liikkua missä tahansa.

Mitä jos asun paikkakunnalla, josta en löydä valmentajaa?

Ratkaisu tähän on etävalmennus. Olen erikoistunut etävalmentamiseen ja haluan näin mahdollistaa hyvinvointivalmennuspalvelut kaikille riippumatta asuinpaikasta. Joskus asiakkaasta voi olla myös mukavampi tehdä hyvin suunnitellut treenit itsekseen eikä trainerin kanssa. Toisilla taas elämäntapa on esimerkiksi työn vuoksi liikkuva ja on vaikea sitoutua tiettyihin tapaamisaikoihin.

Etävalmennuksessa saat sinulle suunnitellun ohjelman, jonka avulla pääset tavoitteeseesi. Usein asiakkaalle suunnitellaan liikuntaohjelma koko valmennuksen ajaksi (viikko-ohjelma) sekä erilaisia treenejä (kotitreenit, liikkuvuusharjoitukset, kuntosalitreenit, venyttelyohjelmat jne). Nämä ohjelmat ja treenit annan asiakkailleni ilmaisen SYKE-sovelluksen kautta. Sovelluksessa kaikki liikkeet näkyvät niin kuvina kuin videoinakin. Aikataulutan treenit sovelluksen kalenteriin asiakasta varten. Sovelluksen kautta on myös helppo pitää yhteyttä chat-ominaisuuden avulla.

En halua mennä kuntosalille. Voinko silti ostaa valmennuksen?

Kuntosali toimii valmennuksessa usein lihaskuntotreenin paikkana. Lihakuntotreenin voi loistavasti toteuttaa myös muuten, esimerkiksi kotijumppana (ja tämän voi sitten tehdä vaikka hotellihuoneessa). Olen koulutukseltani myös ryhmäliikunnan ohjaaja ja pystyn hyödyntämään tätä koulutustani suunnitellessani sinulle sopivat kotitreeniohjelmat. Kotitreeniohjeet saat Syke-sovellukseen kuvina ja videoina, aivan kuten kuntosaliohjelmatkin.

Minulla on jo säännöllinen liikuntaharrastus tai haluan käydä esim. uimassa kerran viikossa. Miten tämä istuu ohjelmaan?

Ohjelma rakennetaan henkilökohtaisesti sinulle, joten harrastuksesi ja aikataulurajoitteesi/toiveesi otetaan ohjelmassa huomioon.

Miten ravintovalmennus onnistuu etävalmennuksena?

Ravintovalmennuksessa asiakas saa ohjeet ruokavalioon ja liikkumiseen sähköpostin välityksellä. Pidämme koko valmennuksen ajan yhteyttä viikoittain ja voimme näin tarkastella valmennuksen etenemistä, terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Etävalmennus on loistava tapa saada oma valmentaja, joka kulkee puhelimesi mukana minne ikinä menetkin.

Lisätietoa: hyvinvointivalmennus ja ravintovalmennus

You have only one life, make it your masterpiece!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s