Uncategorized

Vuoden 2021 hashtag #

Vuosi sitten kirjoitin blogiini aiheesta hashtag vuodelle 2020. Tuntuu kuin juuri olisin hastagiani pohtinut ja hups, ollaankin jo uuden vuoden alussa.

Millainen sinun vuotesi on ollut? Onko siinä ollut nousuja, laskuja, suuria tapahtumia, pieniä ilonaiheita? Meille kaikille vuosi on taatusti ollut erilainen covid-pandemian vuoksi. Ehkä olet ajatellut elämääsi, tavoitteitasi ja arvojasi uudella tavalla tässä erikoisessa tilanteessa.

Minun vuoteeni on mahtunut paljon ja covidista huolimatta täytyy sanoa, että vuosi 2020 oli minulle hyvä vuosi. Se sisälsi upeita asioita terveysrintamalla ja mahtavia uusia haasteita työelämässä. Vuoden 2020 hashtagini #nofear toteutui täydellisesti. Minusta tuntuu, että sanonta ” se kasvaa, johon keskittyy” pitää kyllä paikkansa. Hashtagini oli koko ajan alitajunnassani ja ajattelin sitä myös toki ihan tietoisesti.

Nyt on aika valita uusi hashtag. Istu siis alas. Ota kynää ja paperia ja mieti hetki. Mikä sinun hashtagisi on? Mihin keskityt tänä vuonna? Mikä on sellainen asia, jonka haluat lisääntyvän?

Mukavaa vuotta 2021!

”You have only one life, make it your masterpiece”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s