Fyysinen hyvinvointi, Henkinen hyvinvointi, positiivinen psykologia

Sun cheerleader

Kuka on sun elämäsi cheerleader? Se kannustaja ja tsemppaaja, jolta saat voimaa?

Muistan viitisen vuotta sitten, kuinka sanoin kollegalle, että haluaisin oman personal trainerin. En siksi, ettei minulla olisi motivaatiota liikkua tai en tietäisi mitä tehdä. Liikuin paljon ja liikutin muitakin. Koin kuitenkin, että minäkin tarvitsisin oman kannustajani. Päivätyössäni lukion opettajana kannustan, tsemppaan ja ohjaan jatkuvasti. Samaa teen valmennuksissa ja ohjauksissa. Se on minulle luontaista ja nautin siitä. Kuitenkin…olisi niin kiva jos joku kannustaisi myös minua.

Näitä aikani pohdittuani palkkasinkin personal trainerin kymmeneksi kerraksi ja kävin life coachilla muutaman kerran. Molemmat olivat hienoja kokemuksia. Näistä enemmän itselleni antoi life coaching, olihan liikuntapuoli minulle hyvinkin tuttua. Oli upeaa tulla kuulluksi ja tsempatuksi. Tuntui hienolta, että joku keskittyi nimenomaan minun ajatuksiini. Pääsin pohtimaan sellaisia asioita, joita en ollut koskaan ennen ajatellut. Kiitos siis sinulle Marjaana 🙂 Tuon kokemuksen jälkeen päädyin opiskelemaan positiivista psykologiaa, joka on eteenpäin katsova ja voimavaroihin keskittyvä hyvinvointia lisäävä psykologian osa-alue. Positiivisen psykologian oppeja jaan täällä sinullekin sinun cheerleaderinasi.

Elämän cheerleader voi olla myös ystävä. Onko sinulla sellaista ystävää? Sellaisen ystävän kanssa on hyvä jakaa ajatuksia ja käydä eteenpäin katsovaa keskustelua. Tuntee, kuinka saa voimaa ja oma ajattelu laajenee.

Myös esimerkiksi nämä blogini kirjoitukset voivat toimia cheerleaderina sinulle. Toivon, että luet niitä ja ajattelet niitä kannustajina ja ajatusten herättelijöinä.

Mieti siis, kuka on elämäsi cheerleader?

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä sellaista, mistä voisit sen löytää.

Me kaikki tarvitsemme oman kannustajamme.

Anna-Maaria / Movedum (teinivuosina myös aktiivicheerleader mutta tällöin cheerleading oli enemmänkin akrobatiaa ja tanssia…mahtavaa kuitenkin 🙂

ps. Vaikka en ohjaakaan juuri nyt ryhmäliikuntatunteja, voit ottaa minuun yhteyttä muissa valmennusasioissa. Vastaan mielelläni, jos haluat kysyä jotakin tai mieleesi tulee joku kommentti, jota et halua kirjoittaa julkisesti.

You have only one life, make it your masterpiece.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s