Valmennukset, luennot

Hyvinvointi-, elämäntapamuutos- ja ravintovalmennus etävalmennuksena

Olen erikoistunut elämäntapamuutoksiin (liikkuminen, painonhallinta, elämäntaidot). Autan sinua voimaan paremmin. Valmennuksen avulla kohennat elintapojasi ja saat lisää energiaa. Voit paremmin omassa kehossasi. Olet terveempi. Tuen ja autan sinua kirkastamaan tavoitteitasi ja saavuttamaan ne.  Ongelmien sijaan keskitymme tavoitteisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Valmentaja antaa tukea ja positiivista palautetta mutta myös haastaa sinua.  

Kanssani perehdyt hyvinvoinnin osatekijöihin pintaa syvemmältä. Saat tietopohjaa siihen, miksi asiat kannattaa tehdä. Tietopohjan lisäämisellä löydät paremman motivaation ja onnistut tavoitteissasi myös valmennuksen jälkeen.

Valmennukset toteutetaan etävalmennuksena. Saat käyttösi ilmaisen SYKE-sovelluksen.

Kurkista palautteita ja lisätietoa:  

Hyvinvointiluennot ja -workshopit

Hyvinvoivat työntekijät ja yhteisön jäsenet ovat luovempia ja myönteisempiä. Ihmisten välinen kommunikaatio sujuu paremmin.

Tarjoan yrityksellesi ja yhteisöllesi osallistavia luentoja fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Suosittuja teemoja ovat esimerkiksi vahvuudet ja arvot, myönteisyys, myötätunto, liikkuminen ja ravinto, palautuminen ja stressi. Voimme suunnitella valmennuksen yhdessä toiveittesi mukaan. Hyvinvointiluento toimii workshop-pohjalla eli kuulijat pääsevät osallistumaan luennon aihepiireihin erilaisten tehtävien ja aktiviteettien avulla mutta kuitenkin siten, että jokainen tekee omia tehtäviään eikä asioita tarvitse välttämättä jakaa muille. Luennot toimivat 45-60 minuutin paketteina.

Positiivinen psykologia

Positiivinen psykologia on psykologian haara, joka tutkii ja pyrkii edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Positiivinen psykologia tarjoaa työkaluja ja keinoja yksilöiden ja yhteisöjen kukoistukseen sekä vahvuuksien ja voimavarojen löytymiseen.

Palveluni perustuvat kukoistuksen kehykseen, jonka pohjana on Martin Seligmanin PERMA-malli. Kukoistuksen kehyksen osa-alueita ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Positiivisen psykologian työkalujen avulla opit vahvistamaan näitä osa-alueita ja voit vaikuttaa omaan onnellisuuteesi.

Lisätietoa http://ota yhteyttä

Kiinnostavaa eikö totta? Ota yhteyttä !

”You have only one life, make it your masterpiece!”

Lataa ilmainen Saavuta tavoitteesi-työkirja

Liittymällä postituslistalleni, saat ilmaisen työkirjan sähköpositiisi. Tarkastathan myös, ettei viesti ole joutunut roskapostikansioon.
Listalla ollessasi saat muutaman kerran kuussa minulta postia: tekstejä, vinkkejä, tarjouksia. Voit milloin tahansa poistua listalta klikkaamalla sähköpostin alaosasta unsubscribe-linkkiä

Processing…
Jee, olet listalla!