Hyvinvointivalmennus, ravintovalmennus, hyvinvointiluennot, positiivinen psykologia

Movedum tarkoittaa liikettä ja koulutusta. Movedum liikuttaa mieltä ja kehoa. Autan sinua voimaan paremmin. 

Minulla on vahva koulutus- ja kokemustausta (valmentajasi) ja haluan antaa sinulle tietoa, taitoja ja näin auttaa sinua onnistumaan. Movedum keskittyy kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.  Hyvinvointimme koostuu saumattomasti mielen ja kehon hyvinvoinnista. Ei riitä, että treenaamme fyysisesti, myös mielen hyvinvointiin on panostettava.

Hyvinvointivalmennus ja ravintovalmennus

Olen erikoistunut elämäntapamuutoksiin (liikkuminen, painonhallinta, elämäntaidot). Autan sinua voimaan paremmin.  Valmennuksen avulla kohennat elintapojasi ja saat lisää energiaa. Voit paremmin omassa kehossasi. Olet terveempi. Tuen ja autan sinua kirkastamaan tavoitteitasi ja saavuttamaan ne.  Ongelmien sijaan keskitymme tavoitteisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Valmentaja antaa tukea ja positiivista palautetta mutta myös haastaa sinua.  Kanssani perehdyt hyvinvoinnin osatekijöihin pintaa syvemmältä. Saat tietopohjaa siihen, miksi asiat kannattaa tehdä. Tietopohjan lisäämisellä löydät paremman motivaation ja onnistut tavoitteissasi myös valmennuksen jälkeen. Kurkista: https://movedum.fi/2019/08/08/mita-ravintovalmennus-on/ ja https://movedum.fi/2019/06/24/palautetta-ravintovalmennuksesta/ sekä https://movedum.fi/2019/08/01/onnistunut-kahdeksan-viikon-valmennus-kiitos/

Hyvinvointiluennot yrityksellesi ja  yhteisöllesi

Hyvinvoivat työntekijät ja yhteisön jäsenet ovat luovempia ja myönteisempiä. Ihmisten välinen kommunikaatio sujuu paremmin. Tarjoan yrityksellesi ja yhteisöllesi osallistavia luentoja fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Suosittuja teemoja ovat esimerkiksi vahvuudet ja arvot, myönteisyys, myötätunto, liikkuminen ja ravinto, palautuminen. Voimme suunnitella valmennuksen yhdessä toiveittesi ja tarpeitasi mukaan. Hyvinvointiluento toimii workshop-pohjalla eli osallistujat pääsevät osallistumaan luennon aihepiireihin erilaisten tehtävien ja aktiviteettien avulla (mutta kuitenkin siten, että jokainen tekee omia tehtäviään eikä asioita tarvitse jakaa muille). Luennot toimivat 45-60 minuutin paketteina.

Positiivinen psykologia

Positiivinen psykologia on psykologian haara, joka tutkii ja pyrkii edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Positiivinen psykologia tarjoaa työkaluja ja keinoja yksilöiden ja yhteisöjen kukoistukseen, sekä vahvuuksien ja voimavarojen löytymiseen.

Palveluni perustuvat kukoistuksen kehykseen, jonka pohjana on Martin Seligmanin PERMA-malli. Kukoistuksen kehyksen osa-alueita ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen, elinvoimaisuus.

Positiivisen psykologian työkalujen avulla opit vahvistamaan näitä osa-alueita ja voit vaikuttaa omaan onnellisuuteesi.

Hyvinvointivalmennus ja positiivisen psykologian valmennus on tarjolla myös etänä netin kautta (Skype/WhatsApp).

Kiinnostavaa eikö totta? Ota yhteyttä !

”You have only one life, make it your masterpiece!”

Rekisteri- ja tietosuojaseloste