Movedum ravintovalmennus

Tavoitteesi ravintovalmennuksessa voi olla painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan kasvattaminen. Tarkastelemme nykyistä ruokavaliotasi ja etsimme siitä asiat, jotka kannattaa säilyttää. Pohdimme ja harjoittelemme uusia tapoja. Saat itsellesi tavoitettasi tukevan ruokavalion ja valmentajan tuen projektisi ajaksi. Pidämme yhteyttä koko valmennuksen ajan. Tarkoituksena on opetella syömään sinulle sopivasti ja tehdä uusista käytännöistä rutiinitapoja. Ravinto-ohjelmani perustuvat ravitsemussuosituksiin.

  • Ravintovalmennus sisältää sinulle suunnitellun ruokavalion ja viikkoliikuntaohjelman (suositus, mitä teet viikossa) mutta ei kuntosali-, treeni- tai jumppaohjelmia.

Valmennus saatavana myös etänä

Tapaamiset Skype- tai Whatsapp-puhelun kautta. Ohjelmat saat kirjallisina sähköpostilla. Klikkaa tästä: https://movedum.fi/sinulle/etavalmennukset/movedum-ravintovalmennus-12-viikkoa-etavalmennuksena/

Valmennuksen hinta

  • 12 viikon valmennus, kolme tapaamista yht. 195 € sis. alv 24%
  • 40-50 min/tapaaminen

Etkö löydä haluamaasi? Ota yhteyttä (https://movedum.fi/contact/) ja suunnitellaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus! Hinnat sisältävät matkakorvauksen 10km säteellä Tampereen keskustasta.