Blogin takana

Blogin takana on Anna, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut filosofian maisteri (biologia), auktorisoitu personal trainer, Positive Psychology Practitioner ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Elämänkokemusta on jo takana 🙂 ja minulla riittääkin ammennettavaa hyvinvoinnin saralla niin vanhemmille kuin nuoremmillekin naisille. Uskon vahvasti, että olemme kokonaisuus eikä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia voi erottaa toisistaan. Ne vaikuttavat kiinteästi toisiinsa.

Fyysinen hyvinvointi

Kiinnostukseni hyvinvointiin alkoi fyysisestä hyvinvoinnista. Ihmisen biologia ja elimistön toiminta ovat aina kiehtoneet minua. Olen kouluttautunut laajasti. Yliopistossa pääaineeni oli biologia, sivuaineina terveystieto, liikuntalääketiede ja kasvatustiede. Nämä luovat vankkaa tietopohjaa. Personal training sekä ryhmäliikunnan ohjaajakoulutukseni tuovat käytännön näkökulmaa.

Oma liikuntataustani on tanssin, ryhmäliikunnan ja cheerleadingin maailmasta. Pidän myös lenkkeilystä ja laskettelusta. Olen tehnyt satunnaisia vierailuja pallopelien maailmaan mutta palannut sieltä takaisin omimmilta tuntuvien lajien pariin. Tällä hetkellä viihdyn kuntosalilla, metsässä ja yin-joogassa. Saan liikunnasta valtavasti hyvää oloa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Haluan jakaa tätä hyvää oloa myös sinulle personal trainingin ja ryhmäliikunnan kautta.

Positiivinen psykologia

Pikku hiljaa mielenkiintoni on siirtynyt fyysisestä hyvinvoinnista myös mielen hyvinvoinnin puolelle ja siihen, miten me voimme voida mahdollisimman hyvin ja elää parasta mahdollista elämää. Sellaista, että olomme on tasapainoinen elämän kaikilla osa-alueilla. Tämän pohdinta sai minut opiskelemaan positiivista psykologiaa, ja valmistuinkin kesällä 2019 Positive Psychology Practitioneriksi (PPP-koulutus). Positiivinen psykologia imaisi minut kerralla mukaansa. Vahvuuksiin keskittyvä voimavaroja vahvistava ajatusmaailma kiehtoo minua. Oma elämäni sai opintojen myötä uudenlaista virettä ja rohkeutta. Uskon positiivisen psykologian harjoitteista olevan hyötyä meille kaikille.

Valmennusfilosofiani

Valmennuksissa lähdemme liikkumaan kohti tavoitteitasi myönteisen kautta. Valjastamme omat voimavarasi tukemaan tavoitteen saavuttamista. En usko rääkkiin, nälkäkuureihin enkä itsensä piiskaamiseen vaan haluan sinunkin löytävän tien tavoitettasi kohden myönteisyyden kautta. Haluan sinun huomaavan, että olet oman elämäsi tärkein henkilö ja sinun täytyy pitää itsestäsi huolta.

You have only one life, make it your masterpiece!

%d bloggaajaa tykkää tästä: