Blogin takana

Blogin takana on Anna-Maaria. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (biologia), auktorisoitu personal trainer, Positive Psychology Practitioner ja ryhmäliikunnan ohjaaja. Tällä hetkellä työskentelen IB-lukion opettajana. Näiden lisäksi olen vaimo, äiti ja ikuinen opiskelija.

Fyysinen hyvinvointi

Olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja liikkumisesta. Ihmisen biologia ja elimistön toiminta on kiehtonut minua, ja niinpä lähdin lukion jälkeen opiskelemaan biologiaa Turun yliopistoon. Aloitin työt lukion biologian opettajana 20 vuotta sitten. Terveystiedon opettajaksi pätevöityminen ja liikuntalääketieteen opinnot  ovat lisänneet hurjasti tietouttani hyvinvoinnista, ravinnosta, liikunnasta sairauksien ehkäisijänä, painonhallinnasta jne. Ryhmäliikunnan ohjaajaksi kouluttauduin 2016 ja aloin vetää mm. muokkaus- ja zumba-tunteja. Personal trainer (APT-auktorisoitu, lisensoitu) minusta tuli elokuussa 2019. Olen aina nauttinut siitä, että saan inspiroida ja auttaa muita niin työssäni lukion opettajana kuin hyvinvointivalmentajanakin.

Positiivinen psykologia

Omien kokemusteni ja elämän hektisyyden myötä mielenkiintoni on siirtynyt fyysisestä hyvinvoinnista myös mielen hyvinvoinnin puolelle ja siihen, miten me voimme voida mahdollisimman hyvin ja elää parasta mahdollista elämää. Sellaista, että olomme on tasapainoinen elämän kaikilla osa-alueilla. Tämän pohdinta sai minut opiskelemaan positiivista psykologiaa, ja valmistuinkin kesällä 2019 Positive Psychology Practitioneriksi (PPP-koulutus). Positiivinen psykologia imaisi minut kerralla mukaansa.  Oma elämäni sai uudenlaista virettä ja siksi uskon positiivisen psykologian harjoitteista olevan hyötyä meille kaikille.

Valmennusfilosofiani

Valmentajanasi olen kannustava ja kuljen matkalla mukanasi. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja motivaation. Valmennuksessa lähdemme kehittämään lisää sitä, mikä on hyvää. Autan sinua pääsemään eteenpäin, tsemppaan ja kannustan. Pitkä kokemukseni opettajana ja kasvattajana, tietämykseni ihmisen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä ja ihmisen biologiasta sekä kokemukseni ja koulutukseni personal trainingista, ryhmäliikunnan ohjauksesta ja positiivisesta psykologiasta on käytössäsi. Yhdessä onnistumme!

You have only one life, make it your masterpiece!

Lataa ilmainen Saavuta tavoitteesi-työkirja

Liittymällä postituslistalleni, saat ilmaisen työkirjan sähköpositiisi. Tarkastathan, ettei viesti ole joutunut roskapostikansioon.
Listalla ollessasi saat muutaman kerran kuussa minulta postia: tekstejä, vinkkejä, tarjouksia. Voit milloin tahansa poistua listalta klikkaamalla sähköpostin alaosasta unsubscribe-linkkiä

Processing…
Success! You're on the list.