Blogin takana

Blogin takana on Anna-Maaria, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut filosofian maisteri (biologia), auktorisoitu personal trainer, Positive Psychology Practitioner ja ryhmäliikunnan ohjaaja.

Fyysinen hyvinvointi

Kiinnostukseni hyvinvointiin alkoi fyysisestä hyvinvoinnista. Olen opiskellut alaa laajasti ja ajatukseni sekä näkemykseni pohjautuvat tieteellisiin faktoihin. Ihmisen biologia ja elimistön toiminta on aina kiehtonut minua. Oma liikuntataustani on tanssin, ryhmäliikunnan ja cheerleadingin maailmasta. Pidän myös lenkkeilystä ja laskettelusta. Olen tehnyt satunnaisia vierailuja pallopelien maailmaan mutta palannut sieltä takaisin omimmilta tuntuvien lajien pariin. Saan liikunnasta valtavasti hyvää oloa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Haluan jakaa tätä hyvää oloa myös sinulle personal trainingin ja ryhmäliikunnan kautta.

Positiivinen psykologia

Pikku hiljaa mielenkiintoni on siirtynyt fyysisestä hyvinvoinnista myös mielen hyvinvoinnin puolelle ja siihen, miten me voimme voida mahdollisimman hyvin ja elää parasta mahdollista elämää. Sellaista, että olomme on tasapainoinen elämän kaikilla osa-alueilla. Tämän pohdinta sai minut opiskelemaan positiivista psykologiaa, ja valmistuinkin kesällä 2019 Positive Psychology Practitioneriksi (PPP-koulutus). Positiivinen psykologia imaisi minut kerralla mukaansa.  Oma elämäni sai uudenlaista virettä ja siksi uskon positiivisen psykologian harjoitteista olevan hyötyä meille kaikille.

Valmennusfilosofiani

Valmentajanasi olen kannustava ja kuljen matkalla mukanasi. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja motivaation. Valmennuksessa lähdemme kehittämään lisää sitä, mikä on hyvää. Autan sinua pääsemään eteenpäin, tsemppaan ja kannustan. Kaikki tietämykseni hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, ihmisen biologiasta sekä kokemukseni ja koulutukseni personal trainingista, ryhmäliikunnan ohjauksesta ja positiivisesta psykologiasta on käytössäsi. Yhdessä onnistumme!

You have only one life, make it your masterpiece!

Lataa ilmainen Saavuta tavoitteesi-työkirja

Liittymällä postituslistalleni, saat ilmaisen työkirjan sähköpositiisi. Tarkastathan, ettei viesti ole joutunut roskapostikansioon.
Listalla ollessasi saat muutaman kerran kuussa minulta postia: tekstejä, vinkkejä, tarjouksia. Voit milloin tahansa poistua listalta klikkaamalla sähköpostin alaosasta unsubscribe-linkkiä

Processing…
Success! You're on the list.